Prírodné prísady v produktoch proti starnutiu!

Prírodný trh starostlivosti o pleť proti starnutiu preplňuje výrobkami, ktorých cieľom je buď bojovať proti všetkým príznakom starnutia, alebo ktoré sú zamerané na boj proti konkrétnym príznakom starnutia. Značky, reklamy a obalové výrobky na trhu, ktoré obsahujú určité zložky a tvrdia, že tieto zložky môžu, napríklad „redukovať výskyt vrások“, „pomáhať zlepšovať vzhľad odtieňa pokožky“ a „znižovať výskyt vekových škvŕn“ – všetky viditeľné príznaky starnutia pleti – ktoré z nich sú skutočne účinné? Vedecký výskum ukazuje, že veľkosť molekuly, chemická zložka prísady a jej spôsob pôsobenia sú neoddeliteľnými faktormi pri určovaní, či prísada môže preniknúť cez silnú bariéru pokožky a následne pracovať na hlbších úrovniach pokožky. V tomto článku sme identifikovali tri prísady: extrakty, oleje, vitamíny a kyseliny (alfa-hydroxy a beta-hydroxy), ktoré môžu preniknúť cez pokožku a pôsobiť na hlbších úrovniach, aby zabránili starnutiu a pôsobili proti nemu pokožky.kosmetik.jpg
 
Prírodné prísady proti starnutiu, ktoré môžete použiť vo svojich výrobkoch na starostlivosť o pleť:

  1. Matcha Green (zelený čaj). Matcha je špeciálna forma práškového zeleného čaju. Historicky japonský čajový nápoj, nedávne objavy jeho antioxidačných výhod (viac ako v prípade bežného zeleného čaju a iných superpotravín) ho urobili populárnou ingredienciou vo svete starostlivosti o pleť proti starnutiu. Poskytuje výhody zeleného čaju, ale koncentrovanejším a silnejším spôsobom. Pravidelný extrakt zeleného čaju má extrakt z listov INCI Camellia Sinensis (zelený čaj), zatiaľ čo Matcha má iný listový prášok z INCI, Camellia Sinensis (zelený čaj). Matcha zelený čaj sa používa pri oplachovaní- mimo výrobkov na tvár, ako sú masky na tvár.

krém.jpg

  1.  Výťažky z koreňovej drievky INCI: Glycyrrhiza Glabra (Výťažky z koreňov sladkého drievka). Čo je to? Výťažky z koreňov sladkého drievka pochádzajú z rastlinnej glycyrrhiza glabra. Extrakt sa vyrába varením koreňa a odparením vody. Odtiaľ pochádza aj táto sladká príchuť sladkého drievka! V akom type produktu sa používa? Zanechajte produkty, ako sú sérové ​​séra a oleje, ktoré „dokonale“ pokožku dokonale spracúvajú. Vďaka svojim zosvetľujúcim a zjasňujúcim účinkom sa používa aj v čistiacich olejoch, krémoch, pleťových vodách a hmle.
  2. Extrakt zo sójových bôbov INCI: Glycín Soja (sójový) Extrakt z osiva. Čo je to? Výťažok zo sójových bôbov sa získava zo sójových bôbov. V akom type produktu sa používa? Všetky tieto typy produktov sa zameriavajú na hydratáciu, zdvíhanie a spevňovanie pokožky.

2/5 - (1 vote)

Doporučené články